het schip de crew cruises logboek contact  
   

De Bella Ciao

De wereld is onze woonplaats. Bella Ciao brengt ons veilig en snel naar alle plaatsen waarvan wij dromen. In 2006 werd bij ons, Frits du Bois en Reinhilde van der Kroef het plan geboren om een grote catamaran te gaan bouwen. Doel: met deze boot vertrekken voor een wereldreis in 2010.

Zo bedachten en bouwden wij de 14 meter lange en 8 meter brede zeewaardige catamaran, type Funcat 44 en we doopten haar

In juli 2009 kwam de Bella Ciao onder zeil. De wereldreis begon in mei 2010 en voerde ons inmiddels langs Europa, Afrika, Latijns Amerika en het Caribisch Gebied.

Wij nodigen u met veel plezier uit om via deze website meer te weten te komen over de Bella Ciao, onze avonturen met ons mee te beleven.

Door de vergrootglaasjes bij een actief woord aan te klikken ziet u de onderliggende foto’s, door het vergrootglas opnieuw aan te klikken verdwijnt de foto weer. Door de andere actieve woorden aan te klikken krijgt u filmpjes of factsheets te zien en via de patrijspoortknoppen bovenaan de pagina kunt u door de site navigeren. Als u terug wilt naar de beginpagina klikt u op ‘aan boord’.

RB-00-01

RB-00-02
Frits in actie op het voordek
Reinhilde wil dolgraag rondzwerven over de wereldzee├źn
Bella Ciao ging te water op 11 juli 2009.

Bella Ciao is een 14 meter lange en 8 meter brede zeilcatamaran met 3 gastverblijven en ruimte voor 10 gasten voor dagtochten.

We kunnen er snelheden tot 20 knopen mee halen en we voeren 20 m┬▓ zeil